Xbox One S | Smartportal.mk

Во моментов, играчките конзоли како Xbox One S и PlayStation 4 Pro заостануваат во графичките перформанси...

Како што веќе се очекуваше и како што Microsoft правеше во минатото, тие претставија помала,...