MarkO | Smartportal.mk

1. Кој е Нино Карас? Претприемач, ИТ ентузијаст и визионер, софтверски инжинер и тотален...

Паметниот потсетник MarkO веќе се наоѓа на App Store во предпродукциска фаза или ткн. приватна...

MarkO – паметниот потсетник за завршување на дневните обврски, воведе две нови функционaлности...

Сите ние сакаме да можеме да не забораваме повеќе, да бидеме продуктивни и секогаш...

MarkO, локацискиот потсетник кој помни за вас, со нова верзија на Google Play Store. По лансирањето...

MarkO – Паметниот потсетник што ви помага да не ги заборавите секојдневните обврски,...

MarkO, паметниот асистент за комплетирање на обврските на CodeWell, ја доби својата прва...

Добродојдовте во светот на паметни направи. Светот каде сé се извршува со помош на мобилна апликација. Една од основните апликации која сега е присутна на скоро секој мобилен телефон е асистентот за извршување...