LG G6 | Smartportal.mk

Вториот по големна корејски производител никако да излезе од сенката на Samsung – иако...

Годинава LG, па потоа и Samsung се одлучија да направат прилично голема промена во начинот...

Иако кога беше лансиран делуваше импресивно, знаменосецот на LG за оваа година брзо...

LG G6 беше прилично популарен кога беше лансиран, но тоа траеше само околу една недела...

HTC е производителот на Google Pixel смартфоните, но тоа не значи дека тие ќе ја прават и втората...

Претходните неколку години, корејскиот LG имаше прилично чудни смартфони во високата...

Паметните телефони веќе подолго време важат за прилично доверливи уреди – најголемиот...

Веќе може со скоро целосна сигурност да потврдиме дека ги знаеме сите информации за...

На крајот од овој месец, на MWC саемот во Барселона, LG ќе го претстави својот нов знаменосец....

На MWC саемот во Барселона на 26 февруари, LG ќе го претстави својот нов знаменосец, кој...

На MWC во Барселона оваа година ќе бидат претставени многу смартфони од високата класа,...

Еден од најочекуваните паметни телефони на саемот MWC во Барселона е знаменосецот G6...