Codefest | Smartportal.mk

Технолошкиот фестивал Codefest овој април, од 7ми до 9ти, во Охрид ќе го одржи своето 5то...

Оваа сабота, во рамки на Техноинвент 2016 кој се одржуваше во склоп на Технома на Скопскиот...

Викендов Охрид беше центарот на технолошките случувања во Македонија и регионот....

Програмерскиот маратон Codefest е веќе добро познат на јавноста како успешен македонски...

4-то издание на интернационалниот технолошки фестивал Codefest ќе се одржи на 15-17 април...

Четвртото издание на Codefest претставува една развиена форма на она што досега ни е познато...

Викендов во Охрид се случуваше настан кој успеа да собере на едно место голем број...

Овој април Codefest ќе го реализира своето трето издание, годинава под мотото „Истрага...