Codefest 2017 | Smartportal.mk

Доколку сеуште не сте аплицирале за технолошкиот маратон Codefest кој овој 7-9ти април...

Технолошкиот фестивал Codefest овој април, од 7ми до 9ти, во Охрид ќе го одржи своето 5то...