ПР Објави | Smartportal.mk

  Каратистите на Макпетрол имаа уште еден успешен настап на најсилниот европски турнир...

Транспарентноста на компаниите  е најголемото очекување од корисниците во денешно...

Можност за успешно искачување кон врвот во вашата професионална кариера! Скопје, (12.01.2018)...

Pickbox во јануари носи засилена понуда на хорор и научно-фантастични серии. Се работи...

Безбедноста на Самсунг паметните телевизори е овозможена со Samsung Knox технологијата...

Инвестиција од 14 милијарди долари за истражување и развој во 2017 година, за поддршка...

Нова Самсунг премиум машина за перење која се одликува со пократко време за перење,...

Веќе од 1-ви јануари , претплатниците на Оне.Вип и Македонски Телеком немаат пристап...

Последните сезони на „Нешвил“ и на „Скандал“, третата сезона на популарната британско-француска...

Скопје, (28.12.2017) Во Скопје Мериот Хотел од страна на 10-те финалисти на 365 challenge беа претставени...

Акцијата ,,Биди DELL (дел) од хуман проект” успешно ги обедини купувачите, партнерите...