Зима | Smartportal.mk

Снегот, мразот и минусните температури во овој период од годината најмногу проблеми...

За безбедно пристигнување на саканата дестинација во зима, во услови на замрзнати...

Секоја есен по 15 ноевмри, започнува законската обврска за носење зимска опрема во...