апликација | Smartportal.mk

Во времето на фотоапарати со филм, немаше никаква можност да се види фотографијата...

1. Кој е Нино Карас? Претприемач, ИТ ентузијаст и визионер, софтверски инжинер и тотален...

Кој е Горјан Јовановски? Програмер кој моментално работи во Booking.com. Имам завршено додипломски...