Во третиот инфографик за денес Samsung ни прикажува споредба помеѓу новиот Note9 кој беше претставен вчера и ланскиот Note8. Сите заинтересирани можат да ги видат сите разлики помеѓу двата модели и врз основа на нив да заклучат дали би сакале да го купат новиот Note или едноставно од љубопотност да видат дали има доволно новини.

Инфографикот е во продолжение и како што може да се види, разликите не се големи, односно се стандардни за два модели во период од една година.