Како би изгледал Samsung Galaxy S10+ според досегашните неофицијални информации

Видеото е направено од страна на TechConfigurations врз основа на досегашните достапни неофицијални информации

Galaxy S10 треба да биде претставен идната година, а според информациите во него ќе бидат вклучени повеќето новини кои се надевавме дека ќе ги има во S9-ките или во Note9. Во главно се работи за екран со уште помали, скоро непостоечки рамки, сензор за отпечатоци под екранот, а како дечките од TechConfigurations го замислуваат овој уред, можете да видите на видеото погоре.

Оставете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.