На почетокот од Unpacked 2019, Samsung го претставува Galaxy Fold, уредот од компанијата кој се превиткува.

Уредот со сега официјалното име Galaxy Fold доаѓа со Snapdragon 855, 12 GB RAM меморија, како и вкупно 6 камери.

Galaxy Fold има два екрани, еден помал којшто се користи во мобилен режим и уште еден екран кој се превиткува и се користи во таблет режим.

Апликациите може да се користат без да се престане во двата режима.

Во продолжение галерија, а повеќе детали ќе објавиме по завршување на настатнот.

Продолжува…


Оставете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.