Врвната онлајн заштита Kaspersky Safe Kids е алатка што овозможува увид и контрола на времето што децата го поминуваат на мобилен, таблет или компјутер, заштита од опасни онлајн информации, како и следење на објавите на децата на социјалните мрежи. Со Kaspersky Safe Kids родителите можат да бидат спокојни за содржините со кои децата се среќаваат на интернет, а тие безбедно да истражуваат, да учат и да се забавуваат.

Со смарт часовниците за деца, корисниците ќе имаат можност за детален увид во движењето и локацијата на нивните деца – брзо, едноставно и во секое време. Смарт часовниците MyKi и TLC Family Watch се достапни во неколку различни бои со можност за двонасочни повици, како и испраќање текстуални и говорни пораки кон часовникот и говорни пораки од часовникот кон апликацијата.

Во тарифата е вклучен интернет, часовникот за да биде секогаш онлајн и разговори за да можат родителите постојано и секаде да бидат во контакт со своите деца.

Наша обврска е да им овозможиме на децата безгрижно да ги истражуваат неограничените можности на дигиталниот свет.

Повеќе информации на следниот линк.

Оставете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.