Нова неодолива понуда од Неотел

Оптички квалитет, оптичка брзина и оптичка стабилност!

Технологијата на поврзување со оптички кабел во моментов е најсовремениот начин на поврзување на интернет. Преку неа, интернетот е најбрз и најстабилен, а брзината е подеднакво голема и при преземање (download) и при поставување податоци (upload).

Затоа НЕОТЕЛ ја претстави својата нова понуда со нови, примамливи, промотивни цени и намалена претплата за оптичките пакети за целото времетраење на договорот. Па, така, со секој купен оптички пакет корисниците добиваат неверојатна стабилност и брзина по цени веќе од 890 денари месечно. Покрај тоа, по повод празниците, за секој купен оптички пакет, освен брзина и стабилност, НЕОТЕЛ подарува WiFi засилувач, за моќно WiFi низ целиот дом.

Одберете еден од оптичките пакети и сурфајте со брзина до 300 mbps, со вклучен интернет сообраќај до 5000 GB, 4K видео стриминг без пречки и најмал пинг, совршен и за онлајн гејминг.

Повеќе информации тука.

Оставете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.