Џек Блек е познат американски актер кој е исто така и комедијант. Тој е познат по повеќе филмови, а сигурен сум дека го имате гледано барем во неколку.

Блек реши да отвори свој YouTube канал на кого стои дека ќе збори на тема игри, но и храна и живот. Тој истакнува дека каналот не е направен со некоја посебна продукција, па се што треба се прави со помош на неговиот син, кој снима и потоа го средува видеото за објава.

Во најавата за неговиот канал, тој во негов стил изводи и кажува дека ќе биде поголем од познатите Ninja и PewDiePie, па ќе видиме дали доволно сериозно ќе се нафати на ова и колку ќе биде прифатен од заедницата.

Каналот би требало да има по една видео неделно, а првото се очекува за утре. Веќе половина милион гледачи го следат овој канал, кој е наречен Jablinski Games, а со оглед на тоа дека е нов, се очекува значително зголемување на оваа бројка.

Оставете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.