Ако сте од оние закоравени фанови на Star Wars, не се сомневам во вас; до сега сте го гледале минимум еднаш во кино, можеби уште еднаш на лоша кино снимка од торент и веќе знаете за што ќе биде овој пост. Но за ентузијастите и обожавателите на Sci-fi општо, дечките од Youtube каналот ScreenJunkies News составиле една кратка панел дискусија за 21 easter eggs кои ги пронашле во Rogue One, кој во нашите кина дојде пред 10тина дена.

ВНИМАВАЈТЕ. СПОЈЛЕРИ.

Имате нешто да додадете? Повелете на дискусија коментарите. А вие што не верувате, трк во кино, немате уште многу време!