ПАМЕТНИ УРЕДИ

Noke: Катанец кој што се отклучува преку Bluetooth конекција со вашиот мобилен телефон

Катанците иако стари производи, се’ уште се едни од најмногу користените производи за заклучување на одредени простории или предмети. Се користат за заклучување на...

Sense: До подобар сон преку повеќе информации

Една од работите кои што трпат од модерниот стил на живеење е добриот сон кој што му е потребен на организмот и кој што...

goTenna: Испраќајте пораки без потреба од мобилен сигнал

Доколку често се наоѓате во ситуација да останете без сигнал на вашиот мобилен телефон, goTenna уредот сигурно ќе ве заинтересира. Во денешно време можеби...

Додадете втор E Ink екран на вашиот Android телефон

E Ink екраните кои што се направени да наликуваат на обична хартија на која што е испишан текст, на почетокот можеше да се најдат...

LG го претстави KizON, уред за следење на вашите деца

LG денеска го претстави KizON, производ наменет за носење на раката чија што намена е лесно контактирање и следење на малите деца. Можеби за...

Паметниот часовник од Microsoft ќе вклучува 11 сензори и ќе биде претставен во Октомври...

Паметните часовници дефинитивно се производи кои што ќе бидат дел од уредите кои што ги носиме секојдневно. Часовникот кој што е веќе стар производ,...

Три Android Wear паметни часовници претставени на Google I/O

Google го претстави Android Wear, изменета верзија од Android оперативниот систем направена за паметните часовници и слични уреди наменети за носење во Март оваа...

Претворете го вашиот обичен часовник во паметен со Glance додатокот

Паметните часовници почнаа полека да стануваат дел од понудите на производителите минатата и оваа година. Како што тие се развиваат, сигурно корисниците ќе почнат...

Направете го вашиот клима уред паметен со Sensibo

Sensibo е уште еден од веќе големиот број на уреди кои што се претставувани на платформите за јавно прибирање на средства. Во овој случај...

Bttn: Автоматизирани активности со притискање на едно копче

Кога првпат ќе го погледнете овој производ, сигурно ќе се запрашате дали навистина вакво нешто би можело да му биде од корист на некого....

Skylens: уред кој на пилотите им овозможува подобра видливост

Кога станува збор за ризикот од несреќа при патување, статистиката вели дека авионскиот транспорт е приближно 10 пати посигурен во однос на патувањето со...

Samsung го надгради софтверот на Galaxy Gear, го замени Android со Tizen OS

Кога Samsung го претстави својот прв паметен часовник, Galaxy Gear, тој дојде со прилагодена верзија од Android оперативниот систем. Тогаш Google се’ уште ја...