fbpx

АПЛИКАЦИИ

Надградена Google Search за Windows Phone

Google Search апликацијата постои веќе одамна, меѓутоа многу ретко Google издава надградба. Преку неа, како што кажува и самото име, можете да го користите...

Mozilla Firefox Australis достапен од денес во Nightly верзиите

Australis е проект на Mozilla кој е во тест фаза веќе одреден период. Истиот кога ќе биде официјално пуштен ќе донесе целосно нов дизајн...

Flipboard за Windows 8.1 достапна за симнување

Најавена дека ќе биде достапна за најновата верзија на Windows, Flipboard, конечно е достапна за корисниците на Windows 8.1, а наскоро и за корисниците...

Новата Facebook Messenger апликација достапна за сите на iOS и Android

Facebook ја најави и претстави новата Messenger верзија минатиот месец кога ја направи достапна само на одредена група на корисници за тестирање. Сега истата...

Официјална Vine апликација за Windows Phone 8

Vine е апликација која ви овозможува да снимите видео клип до 6 секунди и истиот да го споделите на Twitter и на Facebook, како...

CyanogenMod Installer

CyanogenMod е познат прилагоден оперативен систем (custom rom) направен на база на Android. Се инсталира на телефоните и таблет компјутерите што се поддржани од...

Видете од кој таб доаѓа звук во Google Chrome 32 beta

Google ја издаде бета верзијата од Chrome 32 и истата доаѓа со неколку интересни функции. Главната нова функција на оваа верзија е додавањето на...

Надградена Facebook апликацијата за Windows 8.1

Facebook ја претстави својата официјална „модерна“ апликација за Windows 8.1 на денот на излегувањето на финалната верзија од оперативниот систем. Истата беше најавена уште...

Google нема да дозволува инсталирање на екстензии на Chrome надвор од Chrome Web Store

Почнувајќи од Јануари 2014, Google ќе почне да ги блокира екстензиите што не се на нивната продавница за апликации (chrome web store), односно што...

Internet Explorer 11 достапен за Windows 7

Internet Explorer 11 е најновата верзија на прелистувачот од Microsoft која беше претставена со пуштањето на Windows 8.1. На почетокот достапен само за најновата...

Нова верзија на Google Search апликацијата за iOS

Google ја издаде 3.1 верзијата од својата Search апликација за iOS. Новата верзија донесува доста нови функции и може да се каже дека се...

LastPass 3.0 со подобрен дизајн и функции

LastPass е додаток за интернет прелистувачите кој претставува замена за вградените менаџери на лозинки, кои имаат само основни функции. Преку него вие ги зачувувате...