fbpx

Мишо Лекиќ

Avatar
4295 СТАТИИ 2 КОМЕНТАРИ
Својот интерес во областа на паметната технологија го развива одамна како хоби кое што прераснува во нешто повеќе, па резултатот на тоа е и развојот на овој портал. Сака да ги следи сите новини поврзани со оперативните системи, апликациите, мобилните телефони, но и интересните научни и вселенски истражувања.

Редизајнирана Yahoo! Weather за Android

Апликациите на iOS отсекогаш биле подобро дизајнирани од своите верзии направени за Android. Тој тренд полека се менува и Yahoo! Weather е една од...

Официјално Windows 8.1 финална верзија достапна на 18-ти Октомври 2013

После сите неофицијални верзии кои се појавија на интернет и гласини за најновата верзија на Windows, излезе и официјална информација за достапноста на истата....

Неофицијално “Излезена во јавноста” верзија на Windows 8.1 build 9471. Донесува одредени подобрувања и...

Microsoft излезе со најновата верзија од својот оперативен систем Windows 8 во Октомври минатата година. За успешноста и прифатеноста од страна на корисниците, може...

Надградена Amazing Weather HD за Windows Phone 8

Ова е една поубавите апликации што може да се најде на сеуште недоволно развиената продавница за апликации на Windows Phone. Апликацијата е едноставна, ви...

YouTube за Android верзија 5

Google излезе со нова верзија на својата YouTube апликација за Android. Истата содржи нов дизајн, како и додатни функции кои ја прават оваа апликација...

Android 4.3 помала надградба на Jelly Bean

Најновата надградба на мобилниот оперативен систем од Google, Android ја носи верзијата 4.3 и ја надградува верзијата 4.2. Поради тоа што не се работи...

Прилагодувања за приватност на Facebook објаснети

Што споделувате, кој се ќе може да го види тоа, дали и кој може да ве „тагне“ на слика, дали листата на пријатели да...

Revo Uninstaller Pro – Целосно отстранете ги остатоците од програмата што ја бришете

За повеќето луѓе отстранувањето на инсталираните програми од компјутерот е доволно користењето на Add/Remove Programs или Programs and Features во контролниот панел на Windows...

Веб прелистувачот Firefox надграден на верзија 23

Почнувајќи од верзијата 4.0 на својот познат интернет прелистувач Firefox, Mozilla започна со циклус на брзи надградби. Ова значи дека за разлика од претходната...

Како да го исклучите четот за одредени пријатели на Facebook

Која и да е причината да не сакате одредена личност од вашата листа на пријатели да може да види кога сте вклучени на Facebook,...

Надградба на Skype за iPhone и iPad донесува HD видео повици

Сите сопственици на најновите генерации на iPhone и iPad ќе можат да остваруваат HD видео повици преку Skype со најновата верзија 4.10. Овие 2...