Во ова прво издание Logic Booster – Brain Games ви нуди 50 предизвици. Предизвиците се состојат од решавање на сложувалки, игри за меморија, математички предизвици, трик прашања, предизвици кои ја тестираат вашата координација со бои како и предизвици за кои треба да помислите на несекојдневен начин.

Независно дали сте дете или возрасен, тестирајте ги своите интелектуални споспобноости за решавање различни предизвици. Воедно, играта има и едукативен карактер предизвикувјќи ве да ги запомнете и погодите знамињата на некои држави.

Играта е слободна за симнување на Google Play Store. Ни зачи вашето мислење, ве молиме оставете го како review на Play Store.

Развиена од : Славко Здравевски & Петар Рајчиноски

Линк за симнување: http://bit.ly/2HOxoUu

Facebook страна: https://www.facebook.com/LogicBoosterBrainGames/

Оставете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.