[Видео] Galaxy Unpacked јули 2024 г.: Unfold Your Story

Пред настанот Galaxy Unpacked на 10 јули, Samsung објави нов глобален филм за да го зголеми исчекувањето пред откривањето на следната граница на Galaxy AI

Во новообјавеното видео, повеќе лица се осветлени со зрак светлина, симболизирајќи го отворањето на еден сосема нов свет и откривањето на новите можности овозможени со револуционерната иновација. Преку кампањата, Samsung ги поканува фановите ширум светот да ги надминат границите и да уживаат во нови, уникатни искуства.

Подгответе се да ја видите следната граница на технологијата Galaxy AI, која нуди нови начини за зголемување на креативноста, продуктивноста, комуникацијата и многу повеќе. Погледнете го видеото подолу за да видите како Samsung отвора нов свет на можности и следете нè до заживување на најсовремената иновација.

Започнува ново поглавје со Galaxy AI. Следете на samsungmobilepress.com за повеќе ажурирања и не заборавајте да ни се придружите на Galaxy Unpacked на 10 јули.

Претходна статијаНовата ChatGPT апликација за macOS не ги штити разговорите кои се зачувани на компјутерот
Следна статијаGoogle Developers Group – Skopje го организираат „Intro to Flutter: Why Flutter?“