(Видео) Прес конференција за претставување на Galaxy S10 во Македонија

На настанот беше присутен директорот за маркетинг на Samsung за нашиот регион, Милан Вујовиќ

Со настан за медиумите, Samsung денеска го претстави Galaxy S10 во Македонија. Тоа значи дека корисниците веќе можат да ги нарачаат овие уреди, а истите ќе станат достапни во продажба заедно со достапноста на светските пазари.

На настанот присуствуваше маркетинг директорот на Samsung за овој регион, Милан Вујовиќ, па целата прес конференција можете да ја погледнете на видеото на почетокот од статијата.

Оставете коментар