April 2017 | Smartportal.mk

Денес, скоро сите паметни телефони и таблети, но и фотоапарати и видео камери се опремени...

На огромна радост на љубителите на серијалот Call of Duty, легендарната First person shooter игра...

Google го претстави совето последно софтверско надополнување за нивната Gboard виртуелна...

Технологијата и технолошките достигнувања се длабоко инфилтрирани во нашето секојдневие...

Проблемот со користењето на мобилните уреди при возење е нешто што сосема логички...

Microsoft заврши навистина одлична работа со Windows 10 надградбите досега, но има неколку...

BlackBerry можеби се откажа од производството на паметни телефони, но нивниот партнер од...

Creators Update веќе почна да биде достапен за компјутерите, лаптопите и таблетите, а сега...

Долго очекуваната Vega архитектура на AMD се очекува да биде претставена во сегашниот...

Acer можеби не е првото име кое паѓа на памет кога студентите и учениците размислуваат...

Twitter ќе започне со емитување на 24 часовна видео програма на својата платформа. Ова...

Google нуди неверојатно едноставен начин за дигитализација на традиционалните фотографии,...