March 2017 | Smartportal.mk

Соработката на Samsung и Microsoft се чини дека ја достигнува својата кулминација со новиот...

Технологијата за препознавање на линиите на лицето можеби се користи за неважни работи...

Adobe и група истражувачи од Cornell University развија апликација која ја има способноста да...

Обновениот дизајн и способноста за пренос во живо овозможуваат Виртуелна Реалност...

Сигурно сте слушнале до сега за Corsair, иако се познати по нивното производство на куќишта,...

Многу фанови на Apple веќе забележаа дека Galaxy S8 не е доволно голема надградба. Но, пред...

После Кина и Индија, Австралија е следната дестинација каде што може да падне рекордот...

Деновиве на големо се пишува за тоа како би изгледал новиот iPhone кој се очекува да биде...

Mercedes можеби малку доцни кога станува збор за електричните возила, или пак за плановите...

Секој корисник, кој ќе го купи новиот модел во периодот  од 1 – 15 април, добива подарок...

Една од главните предности на дивелоперите на iOS апликации, во однос на оние на Android,...