February 2017 | Smartportal.mk

Еден од најпопуларните смартфони минатата година беше Huawei P9, кој одзема голем дел...

Јапонскиот гигант Sony можеби не продава премногу смартфони, но тоа не значи дека неговите...

Во обид да ги заштити корисниците од малициозен софтвер, но и да донесе повеќе дивелопери...

Таблетите со можност за приклучување на надворешна тастатура стануваат се попопуларни...

После претставувањето на соларните кровови на Tesla минатата година, редно е да се започне...

Покрај сите очекувања дека Honda ќе влезе на голема врата кога станува збор за електричните...

Android смартфоните со хардверска тастатура денес можат да се избројат на прсти. Всушност,...

Во нискиот ценовен ранг, изборот на купувачите обично е ограничен на кинеските производители,...

Новиот таблет од Galaxy технологијата е најдобриот уред во својата класа Барселона,...

Во текот на изминатата деценија, технологијата стана централна тема во филмoвите и...

Веќе сме навикнати да ги чекаме претставувањата на новите модели на паметни телефони...

Претходните неколку години, корејскиот LG имаше прилично чудни смартфони во високата...