January 2017 | Smartportal.mk

Сеавус Инкубатор во соработка со  Мајкрософт Македонија ги канат сите ИТ стартапи...

Windows 10 беше голем скок во однос на 8.1, но скоро две години по неговото лансирање веќе...

Јапонскиот пазар, но и воопшто јапонската култура, отсекогаш значително се разликувале...

Сведоци сме на многу нови технологии во областа на автомобилската индустрија. Најпопуларни...

Постојат многу дефиниции и дебати за тоа што е иновација. Некои иновации се револуционерни...

Се обидувате да заспиете веќе неколку часа и не можете? Причината може да е константното...

Формирање на заедници кои се целосно независни од државата и другите поголеми градови,...

Учениците и студентите отсекогаш биле најиновативни во измислувањето нови начини...

Без разлика дали имате на пример MacBook Air на кој што работите канцелариска работа, гледате...

Brainster.io е база од 250 онлајн алатки и ресурси од областа на стартапи, маркетинг, дизајн,...

Дали некогаш сте посакале уред кој што може да произведе, складира и да ве снабди со...

Во Кина се имаат случено едни од најсмртоносните елементарни непогоди, поточно земјотреси...