December 2016 | Smartportal.mk

Дојде и крајот на 2016-та година и како што многумина милуваат да кажат, најлудата ноќ...

Avast Software обелодени кои апликации на Android најмногу ја трошат батеријата. На нивната...

Играта на Ендер (Ender’s Game) несомнено е дел од „гигантите“ на НФ литературата на 20-от...

Една од најнапредните и најбрзорастечки технологии моментално во целиот свет секако...

Microsoft пред веќе година и половина, го лансираше својот веројатно најпопуларен оперативен...

Nokia ќе се врати на пазарот на паметни телефони наредната година и според сите показатели,...

Скопје, (28.12.2016) Уникатниот Buzz shop понуди специфично шопинг искуство исполнето со забава,...

„Деновиве сите посетители се исполнети. Поради нивното задоволство ние продолжуваме...

Во времето на Стив Балмер, бившиот извршен директор на Microsoft, компанијата се насочи...

Еве една одлична вест за гејмерите или сите оние кои сакаат да извадат максимум од...

Бенефитот од користењето на зелената обновлива енергија сите го знаеме. Но како најлесно...

ThinkPad линијата на лаптопи е првиот избор на бизнис корисниците уште од времето кога...