November 2016 | Smartportal.mk

Најавено како можност која наскоро треба да биде достапна, Netflix со денешната надградба...

  Новиот се’ уште не претставен телефон на Меizu, m5 Note во последните неколку недели...

Пред две години, HP започна проект со кој сакаше да го промени начинот на кој функционираат...

Зборувавме за идеи, стартапи, како тие се основаат, но не обрнавме внимание на тимот....

Се ближат избори, а каков е изборот? Во пресрет на предвремените парламентарни избори...

Уште од  самото создавање на Messenger како посебен дел на социјалната мрежа Facebook, тимот...

Кинескиот гигант ZTE неодамна лансираше прилично интересна иницијатива да дизајнира...

Последниве неколку години на купувачите низ светот им се достапни се’ поевтини...

Веќе долго време Google работи на развивање на новата 7.1.1 верзија на Aндроид софтверот...

Најголемиот производител на техника во светот би можел наскоро да се подели на две...

Учесниците на хакатонот напорно работат за да ги финализираат и презентираат своите...

Скопје, (29.12.2016) Моември полека и сигурно прераснува во култна традиција која во текот...