August 2016 | Smartportal.mk

На настан кој се одржа денес во Берлин, на кој присуствуваме лично, Samsung ја претстави...

Една година по лансирањето на Skylake чиповите, Intel ги претставува новите Kaby Lake, кои треба...

Ние за волкот а тој … во Сингапур. Веќе повеќе пати сме пишувале за автономни возила...

Телефоните на преклоп беа во мода кај нас пред скоро цела деценија, но денес скоро...

Американскиот производител од Miami редовно изненадува со уреди кои имаат ниска цена,...

Новите HW-K950 Soundbar звучници наскоро на европскиот пазар Скопје, 31. август 2016. –  Компанијата...

Доаѓаат годините на зборување со компјутерите, односно уредите околу нас – денес...

Наменет да воведе ново дефинирање на модерните кујни, новиот европски модел има замрзнувач...

Европската Комисија по неколку годишна истрага, донесе одлука дека Apple ќе треба да...

Најпопуларниот телефон на планетава треба да ја доживее новата генерација на 7 септември,...

Hackintosh, односно компјутерите кои не се Apple а имаат инсталирано Mac OS оперативен систем,...

Кога сме кај гејмерските монитори, минативе неколку години се случија неколку промени...