July 2016 | Smartportal.mk

Како што би се очекувало, вработените кои ќе бидат отпуштени се тие кои дојдоа во компанија...

Изгледа дека на Руската Федерација не им е доволно тоа што имаат интерконтинентални...

Гигантот од Редмонд се чини последнава година поголемо внимание посветува на конкурентните...

„Митот“ дека Android телефоните кочат и замрзнуваат, повторно испадна како точен. Имено,...

Неполн ден по лансирањето на првите лаптопи на Xiaomi, Lenovo одговара со Windows 10 лаптоп кој...

Утре, 29-ти јули, поточно една година од официјалната достапност на Windows 10 е денот кога...

Влезот во скоро секој сегмент на Xiaomi, а особено кај преносните уреди, беше со дизајни...

На сите коишто го следиме светот на мобилните, односно паметните телефони, познато...

Еден од најголемите кинески производители повторно лансира телефон кој нуди одлични...

OLED, барем до пред некоја година, се сметаше за технологија на иднината. Всушност, дури...

Креативниот стратег и сестран уметник, Лазар Џамич гостин на Викенд Медиа Фестивал Деветтото...

СКОПЈЕ, 27 ЈУЛИ 2016: Wizz Air, најголемата нискобуџетна авиокомпанија во Централна и Источна...