June 2016 | Smartportal.mk

Microsoft вчера потврди дека таканаречената Anniversary Update за Windows 10 ќе биде официјално достапна...

Именувањето на Android N испадна досега најинтересен процес, поради подолгиот период...

Facebook оваа недела објави дека воведува промена во старото и познато лајк копче. Се работи...

Животот е прилично нефер. Се раѓаме, 20-25 години се мачиме да се осамостоиме, спиеме...

Можеби оваа информација за повеќето корисници не е нешто посебно важна, користејќи...

Заштитата на музичките и видео правата е работа за која се сериозно загрижени големите...

Една од главните работи за кои верувам многу корисници на Windows 10 Mobile телефоните нетрпеливо...

Најдобрите швајцарски часовници имаат една заедничка работа – немаат вградена батерија....

За разлика од времето кога започна со работа Facebook, денес бројот на корисници и страни...

По грешка објавениот наслов на Windows блогот вчера испадна дека бил објавен само еден...

Сликањето селфи фотографии стана хит на денешницата, колку некои од нас и да не го...

Последниве неколку месеци имав можност да тестирам дузина уреди, од кои повеќето беа...