May 2016 | Smartportal.mk

Уште на почеток би сакале да нагласиме дека овој начин не е сигурен, односно нема начин...

Минатата година, Asus направи прилично голем бум на сцената на паметни телефони со својата...

Колку на Microsoft им е важно што повеќе корисници да ја искористат понудата за бесплатна...

Многумина од Вас веројатно не знаат, но скоро секој процесор во паметните телефони...

MacBook на Apple можеби беше првиот лаптоп кој се доближи до таблетите кога е дебелината...

За теоријата за црни дупки веројатно нема кој не слушнал, од тие кои се заинтересирани...

Веќе повеќе години овозможено е користење на повеќе видови на домејни од стандардните...

Многумина од вас веројатно не знаат, но на мобилната сцена, покрај трите големи играчи...

Создадени се нови човечко-животински ембриони (химери) за истражувања Група на научници...

Производителот кој е пред сѐ познат по гејмерските компоненти, претстави нов ултра...

Иако очекувањата се дека Samsung или LG ќе го претстават првиот паметен телефон во светот...

За Hyperloop веќе сме пишувале повеќе пати. Се работи за проект за супербрз транспорт предложен...