April 2016 | Smartportal.mk

Honor серијата на Huawei е позната по тоа што нуди исклучително добар сооднос на вложено...

Еден прекрасен сончев ден, си возите низ полиња во Јапонија. Гледате мала грпка пред...

Една од портите која се вградува во скоро сите уреди веќе три децении е 3,5 mm портата...

Во првото тримесечје од оваа година, листата на најпродавани пет брендови на смартфони...

Веќе најавивме дека канадскиот гигант ќе лансира два нови уреди со Android годинава, кои...

Сите знаеме дека физичката активност е исклучително полезна работа за нас. Нашето...

И покрај тоа што многу „стручни“ новинари од областа проценија дека Microsoft ќе ја изгасне...

Дека продажбата на компјутери опаѓа веќе и не е некоја новост – ова го знаеме уште...

Тајванскиот производител последниве неколку месеци е во голема офанзива на пазарот,...

Финскиот гигант полека почнува да се буди од двегодишниот сон – сега е на насловните...

Microsoft е еден од лидерите во „Вештачката Интелигенција“, односно компјутерски систем...

Природата ни претставува постојана инспирација. Од дизајни за летала, качување по...