March 2016 | Smartportal.mk

Microsoft е за 70 милиони уреди поблиску, од последната објава во јануари, до целта од 1 милијарда...

КупиКнига.мк, најголемата електронска книжарница во Македонија, го одбележува својот...

Производителот кој е попознат по компјутерските компоненти, реши да се испроба и во...

Очекувана за корисниците од ова лето, првата поголема надградба на Windows 10 досега беше...

Денес, ако играте некоја нова и популарна игра и не пуштите видео од играчката сесија...

Автономните возила се технологија на иднината, која ќе стане реалност во следните...

Кинезите се буквално спобудалени по огромни смартфони – таму дисплеј со 6 инчи стана...

Можевме да прочитаме неколку пред неколку денови, а вчера беше и официјално потврдено....

Еден од засега најинтересните забележани космички феномени е супернова. Се работи...

Microsoft Build конференцијата е секогаш интересен настан, посебно за фановите на Windows, на...

Според извори на порталот ZDNet, Microsoft и Canonical соработуваат за овозможување познатата...

За оние кои не знаат, OS X оперативниот систем во Apple компјутерите и лаптопите, има одлична...