February 2016 | Smartportal.mk

Три месеци по воведувањето на можноста за истакнување на професијата и образованието...

Според информации од корејскиот портал etnews, Samsung ќе произведе 17,2 милиони уреди од новите...

Една од главните разлики помеѓу двата најпопуларни мобилни оперативни системи е во...

Како се ближи летото, кога завршува рокот кој го имаат корисниците на некоја од постарите...

Повторно вест околу Теоријата на релативитет на Ајнштајн, и повторно нешто кое ја...

Најголемиот саем за мобилни телефони и мобилна технологија, Mobile World Congress во Барселона,...

Apple веројатно конечно ќе престане да им дава нумерички имиња на своите паметни телефони...

Microsoft очигледно е во понапредна фаза на лансирање на HoloLens на пазарот – во ново протечено...

На 02.03.2016 (среда) во центарот за дизајн и иновации – Јавна Соба, преку мултимедиjaлна...

Една од клучните новини кои ги најави Microsoft минатата година за развој на Windows 10 како...

СЕРИИ Афера/ The Affair На Pickbox од 1.3. Провокативна драма со три Златни Глобуси за емоционалните...

Од сега сите електронски медиуми, компании за развој на технологии и кративни бизниси...