December 2015 | Smartportal.mk

Неколку пати имаме покривано вести за руската вселенска програма. Иако со доста амбициозни...

Да не поседувате домашен робот во 2015 година може да ви се прости… некако. Но, да не...

Веќе неколку пати зборувавме за новиот Surface Phone на Microsoft, кој би требалo буквално да...

Тврдењето дека компаниите до тој степен се грижат за приватноста на своите корисници...

Microsoft си даде за цел Windows 10 да биде инсталиран на 1 милијарда уреди после 3 години од...

Името можеби ве наведе на тоа, но не, не се работи за процесор со некоја жива материја,...

Живееме во време на брзање и вршење на повеќе активности одеднаш. Опкружени сме со...

Google Glass (сега веќе Project Aura) е проект на Google кој не беше целосно ентузијастички пречекан...

Веќе и не е тајна дека првиот телефон со новиот Snapdragon 820 процесор ќе биде Xiaomi Mi 5, знаменосецот...

Не е лесно да се вози точак во Скопје. Не е лесно да се сонува друга стварност од таа...

Доколку сте активен корисник на Skype преку десктоп и ја имате инсталирано најновата...

NeoCloud, една од најдобро развиените платформи за сервиси во Облакот во Македонија, на...