November 2015 | Smartportal.mk

Маларијата е болест која е предизвикана од паразитен организам кој најчесто ги користи...

Мичио Каку има обичај да дава интересни објаснувања на најразлични феномени во светот,...

Гејмерските лаптопи се прилично успешни во светот на игрите, но за вистински гејминг...

Ни изгледа дека повеќето луѓе немаат точно претстава до каде сме стигнале со развитокот...

Во рамките на Обединетите Нации, поточно во нивната International Telecommunication Union (ITU) агенција,...

Еден од најголемите производители на компјутери и лаптопи во светот, плус еден од...

Ultra HD резолуцијата или популарно наречената 4K, се повеќе и повеќе го зазема местото...

На сите ни е јасно дека живееме во време кога сме опколени од радио бранови од разни...

Како и секоја недела, така и изминатата не беше ислучок, па можевме да прочитаме повеќе...

Во понеделник на 30 ноември 2015, цената за регистрација на .mk или .мкд домен во Zemi.mk (http://zemi.mk/search.aspx)...

Најголемиот кинески бренд Huawei не престанува со лансирањето на нови телефони. Нам ни...

Античките варијанти на League of Legends и World of Warcraft пред 2.300 години барем делумно се играле...