October 2015 | Smartportal.mk

ВИНАРИЈАТА КАМНИК ПРВА ВО МАКЕДОНИЈА СЕ ВКЛУЧУВА ВО СЕРВИСОТ НА GOOGLE BUSINESS VIEW (Скопје,...

Рециклирај и рестартирај! Твојот Е-Отпад те наградува! Сега е вистинскот Еко Момент! Компаниите...

Microsoft, како големо изненадување за сите, го претстави својот прв лаптоп наречен Surface...

Досега, веќе видовме неколку различни начини за остварување на еден од ултимативните...

Таман помисливме дека ќе можеме барем физички да се спасиме од шпиунските активности,...

Панел дискусија на првите луѓе на водечките маркетинг агенции во Македонија Интернетот...

„Убиецот на телефоните од високата класа“, како што популарно сакаат да го наречат...

Научната фантастика има дадено инспирација за создавање на илјадници иновации и технолошки...

Водородот е најзастапениот елемент во галаксијата поради тоа што е наједноставен....

Вчера пишувавме за првиот телефон на планетата кој нема да ви ја замрзне крвта кога...

Корејскиот гигант има навистина разновидна гама на производи, но многу често во понудата...

Кај нас булеварите и мостовите се „реновираат“ по неколку години, но не и кај кинезите....