August 2015 | Smartportal.mk

Една од главните карактеристики на Instagram, ја сакале или не, е ограничениот формат во...

Интересно, и покрај тоа што има најмала батерија, iPhone 6 се полни најбавно од сите телефони...

Своевремено еден од најголемите светски производители на паметни телефони, Motorola,...

Се наближуваме до официјалното претставување на телефонот со кој еднаш најголемиот...

Утре (1ви септември) официјално започнува StartQube, летниот камп за млади претприемачи...

Теоријата на панспермија е интересна и доста контроверзна. Во основа се работи за...

Ако сте имале редовен проблем со обивање во домот или гаражата знаете дека полицијата...

Конечно сте го започнале заслужениот викенд со прошетка низ природа, по некоја планинска...

Многумина веројатно не знаат, но Стив Џобс не беше во Apple од 1985 до 1993, кога главен беше...

Излегоа и првите рендери од новите знаменосци на Windows 10 Mobile оперативниот систем, кои...

Како што се претпоставуваше и шпекулираше, Apple ќе одржи настан на 9-ти септември. Се...

Последниве неколку години, Кинезите не само што се конкурентни со квалитет и перформанси...