July 2015 | Smartportal.mk

Денешните таблети кои доаѓаат со пенкалце се прилично корисни, пред се благодарение...

Да да, сигурно многумина од вас веднаш помислија како ова не е ништо ново и дека камери...

Иако Windows 10 Mobile се уште е неколку месеци од финалната изведба, уште од сега знаеме кои...

Дошле гости, а со нив донеле разурнувачки настроени деца кои направиле „партали“...

Ви се случило ли некогаш да дојдете на паркингот каде сте го паркирале возилото, и...

Во една значајна (но сепак пирова) победа за приватноста, хамбуршката Агенција за заштита...

Електричните автомобили денес добиваат се поголем замав на пазарот, но исто така и...

Протекоа нови фотографии од подолго време најавуваниот Xperia C5 Ultra, на кои може да се...

Веројатно во последно време се прашувате како ќе се прават филмовите наменети за очилата...

Google има доста возила во циркулација во сообраќајот, и тие фотографираат фотографии...

  Изгледа дека носачите на алуминиумски капи наскоро ќе имаат работа за надградба...

Лето 2015 година, денес е најтоплиот ден досега во летото, а нас ни доаѓа интересна вест...