June 2015 | Smartportal.mk

Од денеска за корисниците на iOS 8, достапна е надградба на оперативниот систем која...

Сите ги знаеме и памтиме двокатните црвени автобуси кои се препознатливи за Лондон....

Вчера беше десеттиот роденден на Google Earth, сервис кој што направи револуција во разгледувањето...

Понекогаш животот не е добар со нас и можно е да изгубите некој екстремитет, рака или...

Таман ќе ја предочиме повторно болката на денешната преносна технологија – батериите...

Многу телефони од високата класа од пред неколку телефони имаат и опција за безжично...

Отсекогаш ни бил кул моментот кога главниот херој од некој филм ќе употреби термална...

Корисниците на најпопуларниот мобилен оперативен систем, најчесто се жалат на кочење...

Uber, компанијата која што стои зад развојот на истоимената популарна или омразена апликација...

Ок, признаваме дека сегашната батериска технологија е катастрофална и за да имате...

Благодарение на неофицијално објавен дизајн на футрола за новиот таблет – телефон...

Сакате да станете писател, но всушност ве мрзи да пишувате? Не се секирајте, на помош...