May 2015 | Smartportal.mk

Стигнавме и до средината на азбуката која ги означува апдејтите на Android оперативниот...

Мапите на Google можеби се најдеталните во моментов, со многу иновативни можности, како...

На својата Google I/O конференција која што се одржува оваа недела, Google ја претстави неофицијално...

Ако од насловот не ви беше јасно што точно создале Lenovo читајте понатаму. Тие само што...

Ние старееме – и тоа досега беше неизбежен факт во живеењето. Досегашните претпоставки...

Веројатно со желба за што поголемо присуство кај помладите купувачи, Google, заедно со...

Веќе неколку пати пишувавме за Force Touch и неговите примени во тачпадите на новите лаптопи...

Кинескиот производител денес е еден од најголемите производители на лаптопи во светот...

Некои луѓе имаат наклонетост кон шарање на телото со тетоважи. Некои пак ги избегнуваат...

Шишенце со чистиот 100-октански изобутан на Audi и Global Bioenergies Иако на долго се расправа...

Единствена потврдена информација која што ја имаме од Microsoft е дека Windows 10 ќе стане достапен...

Mass Effect – серијалот кој ги освои срцата на десетици милиони луѓе ширум светот Многу...