March 2015 | Smartportal.mk

Научниците не би биле научници ако се фиксираат на едно сознание и не се обидуваат...

Google се познати по менување на нивната главна страна на пребарувачот во чест на одредени...

Пред скоро две години, Apple за прв пат лансираше два iPhone-и, од кои едниот беше изработен...

Што ќе се случи доколку алуминиумското тело на One M9 го замените со пластика, го зголемите...

Иако некому би можело идејата за електричен велосипед да му изгледа смешна (сепак,...

Инженерските компании кои израснаа во технолошки гиганти во послдните две децении...

Фото: The Next Web После одреден период на шпекулации, најави, па и тестирање на одреден број...

Преостануваат уште помалку од 48 часа до истекувањето на можноста да се купат early bird...

Оваа можност можеби требаше веќе да биде достапна, посебно по воведувањето на поддршка...

Во една сцена од филмот Гатака, главниот протагонист, Винсент, е повикан на интервју...

КупиКнига.мк, најголемата електронска книжарница во Македонија, го слави својот трет...

Како што најавија од Microsoft на почетокот од месецот, Project Spartan е официјално достапен...