February 2015 | Smartportal.mk

Најновиот главен модел на HTC, кој што најверојатно ќе биде наречен One M9, треба да биде...

Можеби за одредени луѓе ова е веќе позната информација, а во овој случај доаѓа од една...

Mega е сервис за складирање во облакот направен од стана на Kim Dotcom, на повеќето од нас...

Microsoft изминатата година покажа дека има нов стил на работа кој што е во рамките на модерното...

Најголемиот светски производител на автомобили и еден од најголемите иноватори во...

Создавањето на вистинска генерална вештачка интелигенција (ВИ) е на повидок. Како...

Можеби прв пат слушате за оваа компанија, но Kazam е веќе втора година присутен на пазарот...

Стандардното постапување со батериите на нашите телефони и таблети денес си го знаеме....

Живееме во време кога апликациите на нашите мобилни телефони стануваат замена за...

По претставувањето на Apple Watch во Септември минатата година, Tim Cook минатиот месец најави...

Двата најпопуларни оперативните системи за паметните телефони, Android и iOS, сочинуваат...

Google официјално го претстави Android for Work, програма која што ќе овозможи полесно менаџирање...