January 2015 | Smartportal.mk

OnePlus е кинески производител на мобилни телефони кој што почна со работа не толку одамна,...

Последните неколку години почнува подобро да се гледа во кој правец ќе оди развојот на технологијата. Тоа можеби и најдобро ќе почне да се забележува оваа и годините што следат. Вештачката интелигенција...

The Pirate Bay, најпознатата страна за размена на торент фајлови беше исклучена на почетокот...

Google Now апликацијата, која што е еден вид на персонален асистент за Android уредите, до сега...

NASA Space Apps challenge e интернационална соработка фокусирана на истражување на вселената...

LibreOffice е една од најпознатите алтернативи на Microsoft Office пакетот на програми. Може слободно...

Јајцата се навистина многу хранлив производ и се една од основните исхрани за оние...

Оддамна знаеме дека Сатурн не е баш обична планета и дека се разликува од сите други...

Кога Microsoft го претстави Windows 8 оперативниот систем, односно подоцна и нивниот таблет...

Bluewire е hands-free слушалка за мобилните телефони која што е наменета за многу повеќе од...

OneDrive веќе вклучува неколку функции кои што треба да го направат сервисот попривлечен...

По претставувањето на новиот XPS 13, лаптопот кој дигна најмногу прашина на CES саемот...