December 2014 | Smartportal.mk

Корисниците кои што живеат во некоја од земјите членки на Европската Унија сега ќе...

Мониторите кои што ги претставуваат компаниите, од идната година изгледа ќе добијат...

Kim Dotcom можеби и немаше да ни биде толку познат доколку не беа неговите проблеми со американските...

Како што најавивме и претходно, заедно со генералниот развиток на технологијата следува...

Структурален дијаграм на рапамицин   На темата стареење имаме пишувано и претходно,...

Веќе е нормална работа да Samsung претстави појачена верзија од своите најдобри модели кои што им се достапни на корисниците. Истото го има направено повеќе пати до сега, па на ред дојде и можеби моментално...

CES 2015 ќе се одржи идниот месец, поточно од 6 – 9 Јануари во Las Vegas, па како што се ближи...

Годината е при крај, а за Смартпортал 2014 беше навистина интересна година во која се...

За можноста Microsoft да претстави прелистувач кој што ќе ги има сите функции достапни...

Заштитата на податоци со користење на отпечатоците е нешто што станува доста популарно...

Концептите на Мултиверзум и паралелни светови најчесто ги знаеме од научната фантастика....

Марс не е баш блиску до нас. Теоретски, во идеалниот момент на блиски „односи“ со Земјата...