September 2013 | Smartportal.mk

NVIDIA SHIELD е моментално најмоќниот мобилен уред наменет за игри. Доаѓа со NVIDIA Tegra 4 процесор...

Spike (Smart Phone Ike) е уред што се закачува и поврзува со паметен телефон и комбинирајќи ги...

Nasa идната година планира да испрати 3D принтер, кој треба да ги замени големиот број...

Во денешно време поголемиот дел од луѓето денот го поминуваат седејќи на маса, најчесто...

LG Electronics лансираше два нови “UltraWide” 21:9 LED монитори дизајнирани да понудат ефикасен...

AMD ги објави Catalyst 13.9 WHQL и Catalyst 13.10 Beta софтверските пакети. Catalyst 13.9 доаѓа со дигитален...

Веќе извесно време беше познато дека Valve работи на PC конзола базирана на Linux, а изминатава...

Како и што се очекуваше, за време на IFA 2013 Samsung официјално го претстави својот нов “phablet”,...

Сите редовни корисници на Facebook имате забележано дека покрај стандардната позиција...

Nexus 7 таблетите за првпат се појавија на пазарот во Јули 2012 година и веднаш се здобија...

На презентацијата која се одржа вчера во Хаваи и која можеше да се следи во живо преку...

Roku е уред кој го поврзувате со вашиот телевизор и интернет конекцијата и преку него...