Windows | Smartportal.mk

Microsoft особено напорно работи на поврзување на нивните сервиси, но и на останатите апликации...

На самиот почеток, би сакал да Ве прашам: дали сте задоволни од Вашиот кабелски оператор?...

Секој месец, во таканаречениот “patch Tuesday” односно „вторник за закрпи“, Microsoft пушта...

Неодамна, Raspberry фондацијата го претстави првиот свој оперативен систем, кој е базиран...

Иако своевремено IBM беа лути конкуренти со Apple, денес тие работат заедно на испорачување...

Доколку имате Windows десктоп компјутер дома, сигурно секој од Вашата фамилија се најавува...

Можеби кај нас не се користи до тој степен, меѓутоа WhatsApp е една од најмногу користените...

Get Windows 10 апликацијата им е позната на сите корисници на Windows 7 или Windows 8.1. Истата стана...

Познатиот BSOD, односно Син екран на смртта, можеби поретко се случува на поновите верзии...

Transmission е бесплатен торент клиент достапен за корисниците на Linux и OS X од 2005 година. Тој...

Познатите HERE мапи, односно нивните апликации, беа едни од најпознатите и најценетите...

Следењето на случувањата поврзани со Windows 10 се интересни, покрај другите причини, поради...