Windows 10 | Smartportal.mk
-->

Windows 10 преносните уреди полека но сигурно стануваат важен дел од MWC во Барселона, саем...

Microsoft, а особено Surface тимот, се одлични во криењето на информации за нови производи....

Наскоро, сите корисници на Windows 10 компјутери ќе добијат освежен дизајн на својот оперативен...

Surface дивизијата на Microsoft е една од најиновативните во светот на хардверот, но за нивните...

Прелистувачот кој автоматски доаѓа со секој Windows 10 оперативен систем, Microsoft Edge, на почетокот...

Најпопуларниот десктоп оперативен систем наскоро ќе добие визуелно освежување. Project...

Windows 10 беше голем скок во однос на 8.1, но скоро две години по неговото лансирање веќе...

Покрај многу корисни функционалности кои ќе ги добие Windows 10 со Anniversary Update надградбата,...

Microsoft можеби ќе го поддржува Windows 7 уште три години со безбедносни закрпи, но тие предупредуваат...

Windows 10 уште од првите денови на своето постоење, беше мета на коментари и обвинувања...

Инсајдерите, односно оние кои ги тестираат Windows 10 верзиите пред тие да бидат официјално...

Windows 10 е еден од најминималистички и најмодерно дизајнираните оперативни системи,...