Whatsapp | Smartportal.mk

Можеби последната апликација од овој вид која ја немаше оваа можност, WhatsApp, од оваа...

WhatsApp која е во сопственост на Facebook, е една од најкористените апликации за разговори...

Можеби кај нас не се користи до тој степен, меѓутоа WhatsApp е една од најмногу користените...

После подолг период на тестирање на одредени платформи и помал број на корисници,...

По објавувањето на писмото од Тим Кук преку коешто ги истакнува негативните последици кои би настанале доколку бидат приморани да ја спроведат донесената судска одлука од понеделникот, како и барањето...

WhatsApp, една од најмногу користените апликации за комуникација во светот, ја трга претплатата...

Не можеме да кажеме дека на корисниците им фали апликација преку која што би можеле...

Пред неколку недели WhatsApp апликацијата за Android доби гласовни повици. Нормално, iOS корисниците...

Фото: The Next Web После одреден период на шпекулации, најави, па и тестирање на одреден број...

За разлика од конкурентот кој што во Македонија најверојатно повеќе се користи, Viber,...

Апликациите како WhatsApp и Viber својата популарност ја добија како едноставна алтернатива...

Со оглед на популарноста на оваа апликација, посебно во западните земји, до некаде...