Waymo | Smartportal.mk

Замислете дека викате такси преку апликација на вашиот смартфон и за 5 минути пристигнува...

На кој начин може да се регистрира подобрување на технологијата на автономните возила?...

Покрај развојот на технологијата, како и регулацијата во државите, цената на автономните...

Google уште во месец мај оваа година соопшти дека соработува со автомобилската корпорација...

Неодамна, Google се претопи во Alphabet, компанија која е „мајка“ на Google и сите други придружни...